Vol Vreugde is een moderne en liberale lokale politieke fractie op Goeree-Overflakkee die gelijkheid en participatie van de inwoners van Goeree-Overflakkee hoog in het vaandel heeft staan. Vol Vreugde streeft ernaar om de belangen van een ieder op ons mooie eiland te behartigen door goed naar de inwoners te luisteren.

Binic Vreugde heeft jarenlange politieke ervaring op Goeree-Overflakkee. Ik ben Binic Vreugde en zit voor “Vol Vreugde” in de gemeenteraad. Ik ben 54 jaar en vader van twee lieve dochters. Ik woon al 27 jaar in Middelharnis en ben een geboren Brabander. Ik werk al bijna 30 jaar in het onderwijs. Eerst was ik werkzaam in het voortgezet onderwijs en nu in het primair onderwijs.

Thans ben ik werkzaam op de Waalse School in Rotterdam. Ik heb het MBO gedaan in de economische sfeer en ben daarna in het HBO naar de PABO gegaan. Vervolgens heb ik opleidingen gevolgd voor: intern begeleider, zorgdocent, ICT-coordinator en de studie tot schoolleider. Nu ben ik bezig met een opleiding met de specialisatie: ICT coördinator primair onderwijs.

Bestuurlijke en management ervaring heb ik in de afgelopen jaren opgedaan middels bestuurslidmaatschap van de R.K.K. te Middelharnis en bestuurslid van de parochie de Heilige Familie.

Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring als raadslid. Ik ben in de politiek gestapt omdat ik daadwerkelijk iets wilde betekenen voor de gemeenschap. Alleen stemmen op een partij vond ik te weinig, vandaar dat ik tot de lokale politiek ben toegetreden.

Voor en door mensen is een belangrijk motto. Ik ga er vanuit dat men in harmonie gaat werken voor ons eiland. In harmonie bedoel ik met wederzijds respect voor iedereen.